Om

Fiberkonsulten i Skaraborg AB

Ett urval av de tjänster vi utför

Vi har djupa kunskaper inom alla dessa områden

 

  • Förprojektering - Viktigt innan ett projekt drar igång, ger en god indikation innan beslut.
  • Projektering - För att få fram rätt antal potentiella kunder och kostnader.
  • Projektledning - Driva hela projekt från början till slut med all dokumentation m.m.
  • Besiktningar - Kontrollera att allt som är utfört stämmer med vad som upphandlats.

 

 

Vi utför naturligtvis alla andra tjänster som kan tänkas vara kopplade till ett fiberprojekt vilket ger er trygghet att lyckas med just ert projekt.

Om K-G

Kort om mig som äger och driver Fiberkonsulten.

 

Jag heter egentligen Karl-Gunnar men kallas K-G av de allra flesta. Min start i branschen tog sin början redan 1986 då jag har arbetat med det mesta inom telefoni och sedermera fiber inom hela Västra Götaland.

Har haft min anställning hos det som numera heter ElTelNetwoks men har nu valt att stå på egna ben. Jag kommer framöver även jobba en hel del åt min före detta arbetsgivare.

 

Anledningen till att jag har valt att starta eget är att mitt största kall är att utbilda och utveckla fiberföreningar och därigenom ge möjlighet till synergieffekter som alla vinner på.

 

Som person är jag kreativ och ser lätt möjligheter att utveckla verksamheter och tycker att det både är roligt och utvecklande att prova på nya saker och därigenom utveckla mig.

 

Mitt driv och engagemang är det som gör att jag lyckas med det jag företar mig och det borgar för att vi tillsammans ska lyckas med just ert projekt.

Copyright © All Rights Reserved